-Vår service din trygghet
-Vår service din trygghet

Multiva Hengere

MULTIVA tilhengere leveres som flere modeller i et bredt spekter og dekker alle behov.

Dumper modellen TRM med lasteevne på 10, 13 eller 16 t eller proffmodellen TRM HD på 13, 16 eller 18 t har begge en kasse og ramme som er ekstremt stiv og stabil. Dumperkassa er av spesialstål som øker tilhengerens holdbarhet og levetid.

MULTIVA TR tilhengere er innovative transportløsninger som forenkler den daglige driften. Dette er solide volumhengere som er lette å trekke både på vei og jorde, noe som igjen muliggjør stor last med lavt drivstofforbruk. TR serien består av 4 modeller med volum standard fra 21,2 til 34,8 m3. Alle modellene er produsert av høyverdig stål.

MULTIVA PUSH SYSTEM er en ny serie tilhengere med avskyversystem. Dette er storvolum hengere med en trygg og praktisk transportløsning for transport av store mengder lettere materiale som gras, flis, osv. Modellen PS 320 er en boggihenger med volum på 32m3, og PS 400 har 3 aksler og volum på 40m3. Det kan leveres ekstra karmforhøyere hvis behov.